Utbildningshelg med 4H på CFK

Datum: 27 januari, 2018
Tid: 07:30  till  00:00

Utbildningshelg med 4H på CFK!

Vi vet att det finns massor av fantastiska JUFare ute i landet därför tar vi chansen att visa uppskattning när den kom – JUF kommer dela ut två priser under Jubileumsgalan på 4Hs CFK (Centrala Funktionärs Kurs) lördag den 27e januari på Valla Folkhögskola i Linköping i kategorierna Årets eldsjäl och Årets nykomling.

Helgen innehåller allt ifrån en engagerande och inspirerande inspirationsföreläsning till spännande seminarier och workshops. Lördagskvällen bjuder på Jubileumsgala med festligheter, ärofyllda utmärkelser, underhållning och god mat. För att se hela evenemanget https://www.facebook.com/events/275368899653706/ eller kontakta kansliet för mer info.

JUF bjuder på kurskostnaden för 10 deltagare – så först till kvarn! (reseersättning enligt anmälan till CFK) Anmäl senast 17e januari till juf@juf.se

Årets eldsjäl – En person som satsar massor av engagemang på att föra organisationen framåt och sprida kunskapen om den.

Årets nykomling – Det här priset kan gå till en person eller tex en avdelning som precis startat sin bana i JUF.

Passa nu på att nominera just dina JUFare till Jubileumsgalan, kanske blir det just någon av dina JUFare som får pris. Skicka nomineringen till juf@juf.se senast 17 januari.